Leg je biscuit op je aanrecht, en snijd in twee langwerpige stukken van 10x24 cm. Neem een kwastje en besmeer - indien gewenst - de plakken met wat frangelico. Bestrijk één van de kanten met een lekkere laag botercrème, en één laag met de frambozenjam. Leg vervolgens deze plakken, met de vullingen naar elkaar toe, bovenop elkaar. Laat even afkoelen, zodat je de plakken vervolgens gemakkelijk in 6 stukken kan snijden. Als het te warm is kan je botercrème weg glijden. Snijd voordat je ze in marsepein rolt in 6 stukken van ongeveer 4 cm breed. Je mergpijpje zal dus ongeveer 4x10 cm zijn.
Kneed de kleurstof en/of gevriesdroogde frambozen door je marsepein. Bestuif je aanrecht met poedersuiker, en rol de marsepein uit tot ongeveer 2 mm dik. Zorg ervoor dat je een rechthoek van 10 cm breed maakt. Of van 20 cm breed. Dan kun je er twee banen uit snijden.
Snijd uit de marsepein banen van 10 cm breed. Besmeer deze met botercrème. Rol hier vervolgens je mergpijpje in. Zorg ervoor dat de naad aan de onderkant van je mergpijpje komt te liggen. Laat wederom de mergpijpjes even afkoelen. Je wil niet dat deze te warm zijn wanneer je ze in de chocolade dipt.
Tempereer je chocolade, en dip de uiteinden van je mergpijpjes in chocolade. Laat de chocolade volledig uitharden.