Verwarm je oven voor op 180 °C, en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Hak de sinaassnippers fijn. Kan je dit niet vinden? Dan kan je ook sinaasappelrasp gebruiken. Dit voeg je gewoon toe aan het deeg.
Doe de bloem, Zeeuwse bloem en roggemeel samen met de kruiden, bakpoeder, basterdsuiker en het zout in een kom. Meng dit door elkaar.
Voeg hier ook de boter, het water, de sinaassnippers en het ei aan toe. Kneed dit tot een samenhangend deeg. Verdeel dit in twee gelijke stukken.
Rol de twee stukken deeg op een met bloem bestrooid oppervlak uit tot twee vierkanten van circa 22x22 cm. Het beste rol je ze al gelijk uit op een stuk bakpapier, dan kan je ze het makkelijkst verplaatsen.
Besmeer de eerste helft van de koek met de spijs. Verdeel vervolgens ook hier de jam over. Plaats de tweede koek hier bovenop.
Bak de koek in circa 30 minuten gaar. De randen van de koek zullen nu wat goudbruin gekleurd zijn. Laat de koek op een rooster afkoelen.