Doe de bloem, custardpoeder, suiker, bakpoeder en zout in een beslagkom. Meng dit door elkaar.
Voeg ook de boter, 5 eetlepels melk en het rozenwater toe, en kneed dit allen door elkaar. Als het nog wat droog aanvoelt kan je nog wat extra melk toevoegen. 
Snijd de cashewnoten en het gedroogd fruit in stukjes. Voeg deze ook toe aan het deeg, en kneed dit allen tot een samenhangend deeg.
Vorm hier nu een langwerpige rol van, en wikkel deze in vershoudfolie. Laat dit nu zeker een uurtje in de koelkast staan. De boter moet weer helemaal hard worden.
Verwarm de oven voor op 180 °C, en bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconen bakmat.
Haal het deeg uit de koelkast. Rol het deeg uit, en steek hier koekjes uit. Zorg wel dat je dit vrij snel doet, want het deeg moet koud blijven. Mocht je hier toch iets langer over doen, dan kun je de koekjes voor het bakken ook kort nog even in de vriezer stoppen.
Bak de koekjes in circa 15-20 minuten gaar. Ze horen vrij bleek te blijven. Als het goed is beginnen alleen de randjes een beetje bruin te kleuren.