Vet een bakvorm van 20x20 cm in met boter, en bekleed met bakpapier. Zorg dat het bakpapier aan twee zijden over de vorm heen hangt, zodat je de fudge uiteindelijk makkelijk uit de bakvorm tilt.
Snijd de kruidnoten in iets kleinere stukjes. Laat ook een paar kruidnoten heel. Ik heb het merendeel van de kruidnoten gehalveerd.
Doe de suiker, boter en gecondenseerde melk in een steelpannetje en breng op middelhoog vuur aan de kook. Voeg ook het zout toe. Ik heb een halve theelepel toegevoegd. Je kan naar smaak meer of minder zout toevoegen.
Zet nu op laag vuur, en laat een paar minuten zachtjes pruttelen. Als het dikker begint te worden haal je het van het vuur.
Voeg nu de witte chocolade toe, en roer even door elkaar. Voeg ook de kruidnoten toe, maar laat een handje kruidnoten achter voor erbovenop. Meng alles goed door elkaar totdat de witte chocolade goed gemengd is.
Stort het nu in de bakvorm, en egaliseer het geheel met een spatel. Doe nu de fudge nog warm is de resterende kruidnoten er bovenop. Druk de kruidnoten lichtelijk aan. Bestrooi met grof zeezout.
Laat het nu een paar uur afkoelen in de koelkast. Na ongeveer 2-3 uur kan je het blok uit de bakvorm halen, en in blokjes snijden.