Verwarm de oven voor op 150 °C, en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Doe de eiwitten in een kom, en klop deze op. Voeg terwijl je dit doet geleidelijk aan de poedersuiker toe. Klop de eiwitten op totdat deze relatief stevig zijn. Te stevig is niet nodig. Je zal de koekjes uiteindelijk met een deel van dit schuim bestrijken voor het glazuur. Als je het gevoel hebt dat het hiervoor stevig genoeg is dan is het klaar. Te stevig is overigens ook niet wenselijk. Dan is het immers erg moeilijk om het goed uit te smeren over de bovenkant van je koekje.
Hou ongeveer 40 gram apart in een kommetje voor het glazuur.
Meng de amandelmeel, kaneel, pumpkin spice en zout met elkaar, en voeg toe aan de eiwitten. Meng dit totdat je een stevig samenhangend deeg hebt. Maak hier een bal van. Het zal wel vrij plakkerig nog zijn.
Bestrooi je aanrecht met wat poedersuiker, en stort hier het deeg op. Bestuif de bovenkant van het deeg met wat poedersuiker, en rol dit uit tot ongeveer 8 mm dik. Steek hier koekjes uit, en leg deze op je bakplaat.
Bestrijk de koekjes uiteindelijk met je apart gehouden eiwit. Ik heb dit met een kwastje gedaan. Zorg ervoor dat je de zijkantjes iets vrij houdt, zodat het niet naar beneden druipt.
Bak de koekjes in ongeveer 20 minuten gaar onderin de oven. Doe een lege bakplaat boven je koekjes. Hierdoor blijft het glazuur mooi wit. De koekjes zijn gaar als ze niet meer te veel plakken aan de bodem.
Laat de koekjes volledig afkoelen. Desgewenst kun je de koekjes nog decoreren met wat gesmolten chocolade.