Doe de kleine sloffenringen om de koekbodems heen, en bekleed de ringen met wat acetaatfolie. Schep vervolgens een laag praliné bovenop de koekbodem. Verdeel dit eroverheen, maar laat aan de zijkanten wel wat ruimte vrij.
Doe vervolgens ook een laag frambozenmousseline over de koekbodems. Strijk met een spatel de bovenkant glad. Laat dit vervolgens een minstens een half uur in de koelkast opstijven.
Neem de pistachemousseline, die je in een spuitzak hebt gedaan, en spuit hier toefjes van bovenop de frambozenmousseline. Laat vervolgens ook dit opstijven in de koelkast.
Optioneel: Tempereer de Ruby chocolade, en meng hier een klein drupje olie doorheen, en indien gewenst wat fijngesneden pistache. Doe dit mengsel in een diep kommetje, en dip je gebakje hierin. Laat op een koude bakplaat uitharden.
Decoreer met wat extra pistachenootjes, frambozen en roze peper.