Week de gelatine circa 10 minuten in koud water.
Doe de kokoscrème en de kokosmelk in een steelpannetje, en breng aan de kook. Haal van het vuur als het kookt.
Knijp de gelatineblaadjes uit, en voeg toe aan het steelpannetje. Meng alles goed door elkaar. Laat dit even afkoelen.
Klop de slagroom samen met de suiker op. Zorg ervoor dat je de slagroom niet te stijf opklopt, maar nog een beetje zacht is.
Voeg het kokosmengsel - wanneer dit bijna tot kamertemperatuur is afgekoeld - voorzichtig toe aan de slagroom. Spatel het rustig door elkaar. Stop wanneer het gemengd is.
Schep nu mousse met een theelepeltje in een siliconen bakvorm met halve bolletjes. Doe deze niet helemaal vol. De fruitvulling moet er namelijk nog bij in. Deze bolletjes moeten dan ook groter zijn dan die je voor de fruitvulling gebruikt. Ik gebruik de bakvorm Silikomart globe met een diameter van 4,5 cm.
Haal de fruitvulling uit de vriezer, en doe deze bovenop de mousse. Leg hier ook de krokante chocolade op. Stop de vorm nu in zijn geheel in de vriezer. Laat zeker 1-2 uur in de vriezer staan. Ik maak ook dit vaak al de dag/avond van tevoren.