Verwarm de oven voor op 180 °C, en bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconen bakmat.
Klop de boter samen met de poedersuiker tot een romig geheel. Doe de eiwitten er nu ook bij. Mix dit door totdat je een luchtig mengsel hebt.
Doe de bloem er geleidelijk bij. Voeg nu ook de zout, vanille en frambozenpoeder toe. Mix totdat dit goed gemengd is.
Doe dit mengsel nu in een spuitzak met een rond spuitmondje (van ongeveer 1 cm). Spuit staafjes van ongeveer 6 cm. Laat voldoende ruimte tussen de koekjes. Ze lopen namelijk behoorlijk uit.
Bak de koekjes in ongeveer 10 minuten gaar. Als de zijkanten bruin worden dan zijn ze klaar. Het midden van het koekje hoort nog wat bleekjes te zijn. Laat op een rooster volledig afkoelen.
Je kan ze nu opeten, of je kan ervoor kiezen om ze nog te dippen in (pure) chocolade. Tempereer hiervoor de chocolade. Ik gebruik hiervoor doorgaans de magnetron. De chocolade stop je hiertoe in een magnetronbestendige kom. Vervolgens doe je de chocolade iedere keer 20 seconden in de magnetron op vol vermogen. Om de 20 seconden roer je de chocolade door. Doe dit ook wanneer je nog weinig ziet gebeuren met de chocolade. Op een gegeven moment zie je dat de chocolade gaat smelter. Roer de chocolade nu om de 10 seconden om. Wanneer bijna alle chocolade gesmolten is, maar nog niet alles, hou je op. Nu roer je alles goed door elkaar totdat alle chocolade uiteindelijk gesmolten is. Je chocolade is nu getempereerd. Leg een (koude) bakplaat, bekleed met bakpapier, klaar.
Dip vervolgens het uiteinde van de koekjes de in de chocolade. Leg de koekjes vervolgens op een stuk bakpapier, en laat de chocolade uitharden.