Neem een bakring of springvorm van 20-22 cm, en bekleed de bodem met bakpapier. Bekleed de zijkanten met acetaatfolie.
Leg een laag biscuit op de bodem. Bestrijk deze laag met wat balsamicokaramel.
Snijd een deel van de aardbeien door midden, en verwijder ook het kroontje. Plaats deze met de binnenkant tegen de rand van je bakvorm aan. Druk een beetje aan zodat deze goed blijven zitten.
Doe de mousse in een spuitzak met een rond spuitmondje. Spuit deze crème aan de zijkanten tussen de aardbeien. Spuit ook een dun laagje op de cakebodem.
Snijd een aantal aardbeien in kleine stukjes, en verdeel deze over de bodem. Doe hier weer een beetje mousse overheen.
Plaats nu vervolgens weer een laag cake bovenop de aardbeien. Bestrijk ook deze laag met wat balsamicokaramel.
Haal de bevroren laag jam uit de vriezer, en plaats deze hier bovenop.
Verdeel de overige mousse over de taart totdat alles bedekt is. Strijk alles glad met een paletmes. Laat dit nu (een nachtje) in de koelkast opstijven.
Haal nu ook het rabarberraster uit de vriezer, en steek hier mer een bakring van 18 cm een rondje uit. Plaats deze vervolgens bovenop je taart. Doe dit vrij snel, want dit zal snel ontdooien. Bestrijk dit indien gewenst met wat verdunde aardbeienjam.
Haal de taart nu verder uit de vorm, en verwijder de acetaatfolie. Decoreer de taart verder met wat opgeklopte slagroom en verse aardbeien.