Doe de suiker en slagroom in een steelpannetje, en breng dit aan de kook. Roer dit goed door elkaar zodat de suiker goed oplost. Wanneer dit kookt haal je dit van het vuur. Voeg hier de butterfly pea flower thee aan toe. Laat dit mengsel nu afkoelen tot kamertemperatuur. De butterfly tea flower laat je nu intrekken. Haal het mengsel vervolgens voordat je het verder gebruikt door een zeef zodat de blaadjes eruit zijn.
Klop de boter, welke op kamertemperatuur is, luchtig. Voeg nu geleidelijk het afgekoelde slagroommengsel toe aan je boter. Blijf doorkloppen. Stop wanneer je een goed gemengd, en luchtig, mengsel hebt.
Stop dit mengsel in een spuitzak met een (vrij groot) rond spuitmondje. Bekleed een bakplaat - die in je vriezer past - met bakpapier, en spuit hier de truffels op. Stop dit vervolgens in de vriezer. Laat dit op zijn minst een uur bevriezen.
Smelt net voordat je de truffels uit de vriezer haalt de chocolade au bain-marie. Zet ondertussen ook een kommetje met cacao klaar.
Haal de truffels uit de vriezer, en dip ze stuk voor stuk door de gesmolten chocolade. Rol ze vervolgens met een vork door de cacao. Leg de truffels hierna op een met bakpapier beklede bakplaat. Laat de chocolade even uitharden. Bewaar de slagroomtruffels in de koelkast.