Smelt de witte chocolade au-bain-marie. Besmeer de binnenkant van de schelpen met de gesmolten chocolade. Laat dit afkoelen, en geheel uitharden. Hierdoor zal je schelp stevig blijven ook nadat je hem hebt gevuld. Ga je de aardbeienschelp gelijk eten? Dan kun je deze stap ook overslaan.
Vul de schelpen met de room. Maak desgewenst bovenop nog een klein kuiltje, en doe hier nog een theelepeltje extra balsamicokaramel in.
Snijd de aardbeien door de helft, en leg deze bovenop de room.
Doe een eetlepel aardbeienjam in een kommetje, en verdun dit met een beetje (½-1 eetlepel) kokend water. Bestrijk de aardbeien hiermee. Hierdoor krijg je een mooi glanzend gebakje.
Klop de slagroom samen met de suiker op, en doe dit in een spuitzak (met een gekarteld spuitmondje). Maak nu mooie slagroomtoefjes.
Bewaar de aardbeienschelpen in de koelkast totdat je ze serveert.